Forside Køb bog Forfatter Links Login Kontakt
Forside
Strandhytter og luksus-resorts i Thailand Det ægte Italien Landsteder på Mallorca
Strandhytte - ThailandStrandhytte - Thailand

Strandhytter og luksus-resorts i Thailand – Presseomtale

Strandhytter og Luksus-resorts Guidebogen "Strandhytter og luksus-resorts i Thailand" er den eneste på markedet, der lægger vægt på at finde de helt rigtige resorts til en eksotisk badeferie i Thailand.

Den er blevet rigtig godt modtaget i pressen.
Globen, De Berejstes Klubs medlemsblad – marts 2013
”Bogen er kort sagt fyldt med inspiration og tips, uanset om man er til homestays, forholdsvis simple strandhytter eller mere luksuriøse boutique-resorter.”
> Se hele anmeldelsen
 
Hendes Verden – 18. februar 2013
”en grundig beskrivelse af spændende strandhytter i vandkanten og små, lækre luksus-resorts væk fra de store turistområder.”
> Se hele omtalen
 
Check-in Billund – januar 2013
”...vågn om morgenen få meter fra din egen strand. Lyder det som den perfekte ferie, så er den nye bog helt sikkert noget for dig.”
> Se hele omtalen
 
Jyllandsposten Explorer – 29. december 2012
”bo midt i de naturskønne omgivelser i alt fra simple bambushytter til lækre beach-villaer...med fokus på autentiske oplevelser.”
> Se hele omtalen
 
Jydske Vestkysten – 26. december 2012
”Men der findes også en helt anden side af Smilets Land, og den bliver man præsenteret for i den nye udgave af den danske guidebog.”
> Se hele omtalen
 
Søndag – 10. december 2012
”I den omfattende, meget personlige guidebog viser forfatternen Michael Fjording dig rundt blandt Thailands øer, så du nemt kan finde dit eget paradis.”
> Se hele omtalen
 
Fyens Stiftstidende – 18. november 2012
”Guiden viser vej til nogle af Thailands flotteste strande. En meget anvendelig guide til strandhytter og luksusresorts i det populære ferieland”
> Se hele artiklen
 
Thailand.dk – november 2012
Køb bogen og gå så i gang med at finde den strandhytte eller det resort, der passer til dig og familien, for bogen er virkelig god, specielt til dig, der ikke gider pakkerejser og gerne vil bo helt tæt på stranden i Thailand. 6 ud af 6 stjerner
> Se hele anmeldelsen
Guidebogen "Strandhytter i Thailand" har fået en overvældende modtagelse både i pressen, som det ses nedenfor, og ikke mindst fra de mange læsere. Bogen er nu udsolgt, og i stedet er den endnu bedre bog "Strandhytter og luksus-resorts i Thailand" udgivet.
 
Berlingske Tidende – 6. juni 2009
”Har du hang til bølgeskvulp på en mere eller mindre øde thailandsk strand? Så få fat i guiden »Strandhytter i Thailand«. Det hele er krydret med flotte fotos og med Michaels egne tips. Vedkommende og let at læse.”
> Se hele artiklen
 
Jyllandsposten 28. juni 2008
"Strandhytter i Thailand som kom på gaden i slutningen af 2007, er allerede udkommet i ny udgave...er nu nemmere at arrangere en rejse, hvor du kan bo på din egen drømmestrand."
> Se hele artiklen
 
Modemagasinet IN - januar 2008
"Denne specielle guidebog ... er forfriskende som de kølige, friskpressende frugtjuicer"
"forfatteren nærer stor kærlighed til Thailand, og den deler han gavmildt ud af"
> Se hele artiklen
 
Magasinet Luksus - januar 2008
"Fotografierne ... indbyder med deres imponerende blødhed i varme nuancer til drømme om sand mellem tæerne. .. har rigtig meget at byde på for den aktivt rejsende, og Strandhytter i Thailand er et rigtig godt sted at starte eventyret"
> Se hele artiklen
 
OPDAG VERDEN - januar 2008
"Bogens største styrke er dens personlige præg."
"... giver følelsen af, at det er en god ven, der giver dig råd med på rejsen."
> Se hele artiklen
 
Politiken – 29. december 2007
"Rejseguiden viser vejen til små, charmerende resorts"
> Se hele artiklen

 

 
JydskeVestkysten - 9. december 2007
"»Strandhytter i Thailand«, giver en række tip til den gruppe af turister, der springer charteropholdet over. Det kan være svært at finde de små perler, men bogen rækker de lidt mere eventyrlystne en hjælpende hånd."
> Se hele artiklen
 
Rejsemagasinet Vagabond REJS - november 2007
"en genistreg. Guiden er meget overskueligt opbygget"
> Se hele artiklen
 
Gratisavisen Urban - 18. oktober 2007
"der er stadig uopdagede steder i landet. Ny guidebog viser vejen..er udstyret med et smiley-system, så du kan se fordele og eventuelle ulemper ved alle de valgte resorts"
> Se hele artiklen
 
Køb bogen
kr. 199,-
Strandhytter og luksus-resorts i Thailand
 
 
Tip en ven