Forside Køb bog Forfatter Links Login Kontakt
Forside Navigation
Strandhytter i Thailand Det ægte Italien Landsteder på Mallorca

FORFATTER - Michael Fjording

Jeg og min familie har rejst i mange år. Vi har haft vores børn med siden den mindste var 3 måneder. På disse rejser har vi altid forsøgt at finde frem til de små ukendte steder, hvor man kan finde ingredienserne til sit eget lille paradis, og til en meget rimelig pris. Hjemvendt fra vores ture bliver vi altid mødt af stor interesse fra venner og bekendte, der gerne vil vide mere om de steder, vi har været. En del af dem er allerede draget af sted, og alle er vendt begejstrede hjem.

Derfor faldt det helt naturligt at skrive disse guidebøger, så det er nemmere for endnu flere at tage af sted på egen hånd, og opleve et helt andet Italien, Thailand eller Mallorca end det, man ser på pakkerejserne. Kort sagt finder du her vejen til den drøm, som rejsebureauerne forsøger at sælge, men sjældent formår at levere.

Samtlige steder er blevet besøgt, faktisk har vi været mange flere steder, som er blevet valgt fra, hvis de ikke lige havde noget specielt at byde på. Det betyder, at alle stederne i guidebøgerne varmt kan anbefales.

Jeg håber, at du også vil kunne finde stof til din drømmerejse i mine bøger.

Med Venlig Hilsen

 
Tip en ven